مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه از طرف زوج

سلام وقت بخیرطلاق توافقی ثبت کردیم وحکم طلاق هم اومد ولی محضری نکردیم درحال حاضرهمسرم درخواست طلاق یک طرفه کرده و طی تماسی که ازمشاوره داشتن من گفتم من هیچ صحبتی باایشون ندارم ایامن تو هیچ مراحل ازوقت رسیدگی شورا یا دادگاه حضورنداشته باشم همسرم میتونه من رو طلاق بده و اینکه همسرم تو دادخواست قیدکرده صلح نامه تمام حق حقوقش رو گرفته همسرم درحالی که صلح نامه منقضی شده منظورم صلح نامه قبلی که برای طلاق انجام شده بود اگرصلح نامه منقضی نشده باشه چه طور
سوال دوم اینکه ناشزه هستم میتونم دادخواست تنصیف اموال کنم
سوال سوم درچه شرایطی زوج میتونه زوجه رو طلاق غیابی بدهد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .طلاق از سمت مرد نیاز به بهانه ودلیل ندارد ومی تواند هرموقعی زن خودرا طلاق دهد فقط باید حقوق مالی اورا بپردازد .درخصوص تنصیف اموال اگر صرفا طلاق به درخواست مرد باشد بله می توانید مطالبه کنید