مشاوره حقوقی رایگان - با سلام بنده مدتی بود که با خانواده خانومم مشکل داشتییم برای جدایی که خانواده خانومم داخل خونه ما

با سلام بنده مدتی بود که با خانواده خانومم مشکل داشتیم برای جدایی که خانواده خانومم داخل خونه ما اومدن برای صحبت که برادر خانومم روی من چاقو کشید و با هم درگیر شدییم تعداد نزاع 11 که 5 نفر ما و 6 نفر خانواده خانومم هستن حالا برای همه یک سال حبس تعزیری اومده و برای من به غیر از تعزیری یک سال حبس قابل اجرا اومده به جرم چاقو زدن که من این کارو نکردم برادر خانومم خودش به خودش زده و برای برادر خانومم سه سال حبس به غیر از تعزیری اومده میخواستم بدونم اگه رضایت بدییم و صلح کنیم در دادگاه تجدید نظر باید زندانی بکشیم حق دولتو یا میشه با پول خرید یا تعلیقش کرد

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر همگی نسبت به هم رضایت بدهید از جنبه خصوصی مشکل حل میشود و از جنبه عمومی نیز معمولا محکوم به پرداخت جزای نقدی میشوید.