مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی در بیهوشی

به بهانه کار بیرون باهاش رفتم .خوشم اومد از کاره بیرون چون آرایشگری بودش.اون زن آرایشگر دوست شوهرم بودش و از اون روش من رو اون زن آرایشگر همش آرایش میکرد می‌گفت دارم رو مدلت کار میکنم. نگو که داشته از من برای بچه خوشکلا عکسمو می‌فرستاده.اونا هم که خوششون میاد.بعد از تعطیلی می آمدن پیله میشدن که برسونیمت. بعد از یک هفته بارندگی شدید بود من هم به عنوان تاکسی سوار شدم.وقتی سوارشدم دیگر هیچی نفهمیدم.فقط دیدم تو یک خونه خالی هستم .و بیهوش.حدودا یک روز من گم بودم.کلی ناراحت شدم جواب شوهرم رو چی بدم.اخرش دلو زدم به دریا بهش زنگ زدم.گفتم تصادف کردم بیمارستان بودم.نگو که راننده همون تاکسی دوست شوهرم بودش که توسط اون زن آرایشگر به من قرص خواب داده بودن.تا تو تاکسی خوابم ببرد ولی فرداش دیدم که س ک س هستم با ... زده بودن.و روش نوشته بودن اگه دفعه بعد خودت نیایی فیلمت رو به شوهرت نشون میدم. توی یک سال گذشته چهار بار من رو تهدید کردش که مجبور شدم به خاطر آبروم رابطه برقرار کنم .الان میگه که رابطه چند نفره میخواد .چی کار کنم؟ به شوهرم چطور بگم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تجاوز به عنف و تهدید شکایت کنید .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شوهرتان بیان نفرمایید از طریق رئیس کل دادگستری شهرستان وارد عمل شوید