مشاوره حقوقی رایگان - بردن آبرو در فاضی مجازی

سلام کسی در پرونده ای محکوم شده است، شاکی که برنده شده است حکم محکومیت طرف را به تمامی فالورهای محکوم شده فرستاده تا آبروی طرف را بیشتر ببرد؟ فرستادن حکم به فالورها جرم است؟و حکم آن چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این حد نمی‌تواند عنوان مجرمانه پیدا بکند اما اگر در چهارچوب توهین و نشر اکاذیب باشد قابل پیگیریست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید و از طریق مراجع انتظامی شکایت خود را پیگیری کنید