مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام، خسته نباشید. ببخشید همسر من سابقه بستری در بیمارستان روانی و چندین بیماری روحی و روانی از قبیل اختلال شخصیت دوقطبی داشته و داره که قبل ازدواج از من پنهان کرده بودن و زمانی که نفقه محکوم شد برای فرار از زندان رفت و شهریور پارسال حکم حجر گرفت. من یکماه پیش از ایشون و پدر و مادرشون شکایت کیفری از جهت تدلیس (نه فسخ نکاح) کردم. آیا شکایت من با گذشت حدود یکسال و نیم از اطلاع من از بیماری شون پذیرفته میشه؟

پاسخ ها :

فریب در ازدواج به دلیل بیماری روانی فریب در ازدواج تدلیس در ازدواج