مشاوره حقوقی رایگان - نمیدونم عنوان چی بنویسم

با سلام، شخصی توی یک گروه چت مشکلش رو با بنده مطرح کرد و از بنده کمک خواست منم دلم سوخت و کمک کردم و هر بار با تعریف داستانی از من ساده دل کمک خواست و منم کمک کردم ینی قرضی ازم گرفت قول داده و قسم خورد که دزد نیست و حتما پول رو پس میدهد حالا هم به بهانه های مختلف پول رو بهم پس نمیده خواستم ببينم میتونم ادعای شکایت کنم و به پول خودم برسم چون هیچ مدرکی ندارم فقط رسید های عابربانک.

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
اگربه عنوان قرض دادید میتونید بااثبات قرض وجه را پس بگیریداگرهم مدرکی نداریدتقاضای سوگند نمایید.