مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی نیروی انتظامی

سلام خسته نباشین من در مرحله استعلام حفاطتی نیروی انتظامی هستم خواستم بپرسم تو این مرحله دقیقا چیا مورد برسی قرار میگیرن و چه دلیلی میتونه داشته باشه ک فرد نمره کافی نیاره من خودم بشخصه و کل خوانواده ام(پدر،مادر،خاله،عمو،دایی) هیچ سوابق کیفری یا وابستگی به گروه سیاسی و شکایایت یا جرایمی یا سفر به خارج از کشور نداریم خداروشکر ایا این مسئله باعث قبولی میشه یا نه کامل پاسخ بدین تشکر میکنم

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

انشاله قبول میشید. این سوال حقوقی نیست. قطعا مشکلی پیش نمیاد

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

انشاله قبول میشید. این سوال حقوقی نیست. قطعا مشکلی پیش نمیاد