مشاوره حقوقی رایگان - امضای پشت چک

سلام و خسته نباشید
بنده دوسال پیش یک آپارتمان با شریکی پدر خانومم گرفتم. ایشون بابت آن یک چک 50 میلیون تومانی به من داد که به فروشنده بدم. پدر خانومم سنندجه و من تهرانم. فروشنده تاریخ چک رو قبول نکرد و گفت باید یک روز زودتر باشد. بنده به پدر خانومم زنگ زدم و چون ایشون شهرستان بود گفت خودت پشت چک تاریخ رو عوض کن و امضای منو بزن. و منم اینکارو کردم و چک پاس شد. حالا بعد دوسال به دلیل اختلاف من و خانومم. پدر خانومم از این قضیه میخواد سو استفاده کنه و علیه من به عنوان جعل شکایت کنه. در حالی که من تو این قضیه اصلا ذینفع نیستم. و با هماهنگی خودشم اینکارو کردم. با این اوصاف بعد دوسال صرفا به خاطر اذیت بنده میتونه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.خیر چون یکی از ارکان تحقق جرم جعل وجود ضرر برای شاکی می باشد که در اینجا شاکی ضرری متحمل نشده.