مشاوره حقوقی رایگان - در مورد هک سیم کارت

سلام خسته نباشید من یه دوست برام سیم کارت ایرانسل اورده حالا فهمیدم از شارژ کردن خط که چقدره چه مدته راحت باخبر میشه میخواستم ببینم چطور میشه اینکارو کرد یا لغوش کرد

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام با اپوتراتور ایرانسل تماس بگیرید در صورتی که خواستار پیگیری کیفری خواهید بود از طریق طرح شکواییه در دادسرای محل و ارجاع به پلیس فتا نحوه دسترسی ایشان به اطلاعات شما مشخص و اقدام مجرمانه ایشان پیگیری میشود