مشاوره حقوقی رایگان - مجازات رابطه نامشروع مرد متاهل با زن شوهر دار

سلام
بنده متاهل با خانمی متاهل وارد رابطه شدم و به صورت ناخواسته خانم صاحب فرزند شد که از شباهت زیاد فهمیدم برای من است.
فرزند اکنون سه سال و نیم است و این سری شوهرش از رابطه ما باخبر شد و به بچه هم شک کرد ولی هنوز بعد یک ماه اقدامی نکرد
بنده از ابتدا عذاب وجدان داشتم.اگر بروم از طریقه به شوهرش بگم تا بره آزمایش بگیرد در صورتی که معلوم بشود فرزند برای او نباشد و شکایت کند چه اتفاقی می افتد و درحال حاضر مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زنای محصنه در شرایطی حکم آن اعدام است

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
در صورت اقرار شما به وقوع رابطه ی خاص (البته 4 مرتبه اقرار نزد قاضی)با خطر مجازات اعدام مواجه خواهید شد.البته در نظر داشته باشید که صرف باردار شدن خانم ولو اینکه فرزند متولد شده حاصل از رابطه ی شما باشد جهت اثبات زنا کفایت نمی کند.و شما می توانید ضمن توبه بین خود و خدای خویش،از اقرار نزد قاضی امتناع کنید و از این حیث اتهام احتمالی ثابت نمی گردد.