مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از دست نوشته

سلام من با ماشین دوستم تصادف کردم و بیمه دیه ای رو قراره تعیین کند و دوستم دست نوشته ای نوشت که توش نوشته بود خسارت ماشین و خسارت درمانم رو بعد از دریافت دیه برداریم مابقی پول بین من و ایشون تقسیم بشود و انتها هم از من امضا و اثر انگشت گرفت آیا میتونه با این خط نوشته در یک برگه ی دفتر سر رسید کاری بکند؟ راهش چی هست باید چطوری انکارش کنم؟ و برای اثبات انکارم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از دست نوشته انکار امضا امضای دست نوشته دست نوشته