مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد شریک در قرارداد شراکت

درود خسته نباشید. متاسفانه با یک نفر بنده قرارداد شراکت بستم ، به این صورت که من 50 میلیون ابزار محل کارگاه فروش محصولات تولیدی رو انجام بدم و ایشون هم کار تولید رو ... بعد از گذشت 6 ماه هر روز یک بهانه که ابزار کم است ، پول نیست ، و ... اختلال در روند کار ایجاد کرده و مجبور شدم یک سری توافقات رو به صورت لفظی و دهانی با ایشون انجام بدم ، اما نه قرارداد جدیدی نوشتیم نه تایید نهایی شد حتی به صورت بیانی ، در حد یک سری صدا و وویس هست ...
سوالم اینه که اولا ایشون به تعهداتشون عمل نکردند آیا میتونم ازشون شکایت کنم و ادعای خسارت کنم و دوما آیا توافقات بیانی و لفظی که وویس های اون ها هست ، آیا تغییری در قرارداد و رای دادگاه ممکنه ایجاد کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درصورتیکه طرح دعوایی شود و پرونده ی تشکیل شود اثبات شراکت کنید