مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی دادگاه تجدید نظر

با سلام
حدود 2 سال از حکم صادره قاضی دادگاه تجدید نظر میگذرد ! آیا الان هم طرح شکایت از او در دادسرای ویژه قضات از لحاظ قانونی مشکلی ندارد ؟! مهلت زمانی خاصی دارد یا هر موقع که آدم بخواهد امکانپذیر هست ؟! ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تخلفی و یا جرمی واقع شده باشد در دادسرای انتظامی قضات قابل شکایت و پیگیری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هرگونه دادخواهی و تظلم خواهی علیه پرسنل قضایی در دادسرا و دادگاه انتظامی قضات قابل رسیدگی و مشمول قوانین خاص میباشد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظرسنجی شرکت بفرمایید.