مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق

من دختری 16 ساله هستم و پدر و مادرم طلاق گرفتن ... علت جدایی انها جنون ادواری پدرم بوده اکنون پدرم زنده هس و بازنشسته ارتش میباشد ولی پدر پدرم یعنی پدر بزرگم قیم بابام شده و حقوقش را دریافت میکند... از سن دوسالگی حضانت من با مادرم بوده آیا میتوانم از حقوق بازنشستگی پدرم برای خودم حق و حقوقی درخواست کنم چون وضع مالی مادرم خوب نیس و به سختی مرا به این سن رسانده

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت پدر(باقیمومت پدربزرگ)تقدیم وپس ازقطعیت رای می توانیدیک چهارم حقوق پدرراتوقبف وبردارید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید. به طرفیت پدرتان با قیومیت پدر بزرگتان.