مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت

با سلام و تشکر از شما
ببنده دو هفته پیش با راننده ای سر پر خطر رانندگی کردن بحثمون بالا گرفت و درگبری بینمون صورت گرفت و ایشون بنده رو هل دادند و بنده روی کاپوت خودروی دیگری که کنار خیابون بود افتادم و کاپوت ایشان بسیار بسیار کم فرو رفت به اندازه ای که به زور قابل تشخیص بود و اون راننده فرار کرد و رفت و ایشان مار رو گرفتن و گفتن خسارت رو شما باید بدهید. و زنگ زدیم به پلیس و صورتجلسه کردن که راننده فراری بنده رو هل دادن رو کاپوت ایشون... حالا بعد از گذشتن 10 روز هنوز خبری از ابلاغیه نیست... خواسنم ببینم آیا در صورت شکایت ایشان بنده مقصر شناخته خواهم شد یا نه. و اینکه ایشون تا کی فرصت دارند ادعای خسارت بکنند... سپاسگذارم

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام در صورت شکایت ( دادخواست) شما بایستی دادخواست جلب ثالث بدید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به هر حال اگر به شخصی که شما رو هل داده دسترسی نباشد شما را طرف دعوی قرار خواهند داد