مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مشاغل آزاد

سلام خسته نباشید بنده اقا هستم 27 سالمه من بین سال های 98 تا 1401 بیمه مشاغل ازاد برای خودم واریز میکردم و الان در شرکت کار میکنم که بیمه برام رد میشه . ولی سال 99 تا 1400 تقریبا 14 ماه به دلایل مالی نتونستم بیمه ازاد خودمو پرداخت کنم . ایا الان جریمه میشم و باید بپردازم اون 14 ماه رو ؟ میشه اون 14 ماه رو بخرم که به سابقه بیمه من اضافه بشه؟ باید جریمه بدم اگه بخوام بخرم ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جریمه نخواهید شد
امکان خریدن نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره بیمه پیگیری کنید چرا که رویه اداری است و کارشناسان بیمه آنجا حضور دارند و پاسخگوی شما خواهند بود