مشاوره حقوقی رایگان - برداشت پول از حساب مسدود شده

سلام من درسال 99حسابم مسدود و حکم مصادره اموال به من دادن البته من هیچ خبری اول از شکایت وحکم نداشتم کارت عابربانکم راگم کرده بودم وهمان موقع من رابه کمپ اجباری بردند وقتی برگشتم رفتم کارتم را بگیرم گفتندمسدود قضایی شده و از آن موقع سهام عدالتم به آن حساب واریز میشود. آیا میشود پول های واریزی که بعدازمسدودی به حسابم انتقال داده شده پس بگیرم؟
باتشکرازهمه کسانی که باجان ودل به هموطن خودشان کمک مستند.
ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از بانک مربوطه شماره نامه و مرجع مسدودی حساب را استعلام و سپس حضوری پیگیری کنید