مشاوره حقوقی رایگان - جرایم اینترنتی

سلام خسته نباشید. ببخشید من یک آگهی کاردر منزل در ... پیداکردم که بسته بندی چای هستش سایت و اینا دادن که تاییدیه پلیس فتا دارن اسم سایت ... هست و اسم چای چای الماس اونا برای ثبت نام از ما 230هزارتومان پول میخوان میخواستم ببینم آیا واقعیت داره و پلیس فتا تایید می‌کنه که من پول رو واریز کنم یا نه؟؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیش از اطمینان از هویت فرد آگهی دهنده و صحت گفتار ایشان از پرداخت وجه خودداری نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتراست تحقیق بیشتر کنید در ضمن این سوال حقوقی نیست