مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام بنده بابت طلبم از شرکتی که قبلا توش کار میکردم پوشک معمولی بچه توقیف کردم اگر پوشک فروش نرود یا مبلغی که کارشناس تعیین کرده برا مزایده به فروش نرود یا در مبلغ کم از قیمت گزاری کارشناس به فروش برسد پول به ما کم میرسد؟ اون وقت کارفرما می تونه بگه دیگه به من ربطی نداره شما میزان طلبتون رو توقیف کردین ؟ بنده 10 میلیون از شرکت طلب دارم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مزایده از مبلغ کارشناسی شروع می شود و پایینتر از ان نمی شود و اگر فروش نرود مزایده تکرار می شود .