مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر تادیه از کارفرما

سلام
ما یک شرکت پیمانکاری هستیم طی قراردادی با کارفرما دو فقره قرارداد رو در سال 92 تحویل قطعی و در سال 93 تحویل قطعی کردیم. حدودا. 500 میلیون از مطالبات ما بابت کارکرد و صورت وضعیت ها مون رو بعد از کلی پیگیری کارفرما در انتهای سال 98 تسویه حساب کرد. سوال ،
آیا در صورت شکایت از کارفرما به ما خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد؟
اگر بله نحوه محاسبه چقدر است و حدودا چقدر باید پرداخت بشه؟
زمان دریافت خسارت چقدر است ؟ مطابق زمان ابلاغ رای دادگاه؟
آیا وکلای شما به این امر رسیدگی می کنند و نحوه کار به چه شکل است؟
با تشکر از وقتتون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر مایل هستید قرارداد فی مابین را برای بنده ارسال بفرمایید تا امکان یا عدم امکان مطالبه بررسی شود.