مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق زن با توجه به مشاجره های فراوان با شوهر

سلام. با شوهرم اون هم سر مسایل کوچک حتی مشکل دارم و بسیار ایراد گیر هستش. کار به مشاجره و داد و بیداد و حتی فحش و بعضا کتک میرسه متاسفانه. کار از جایی شدید شد که بعد از فوت پدرم به من ارثی رسید و من بنا به دلایلی که عرض شد اون رو در اختیارش قرار ندادم. الان میگه میتونی بری از این خونه. چه کنم. همین اخلاق رو با دو تا بچه اش هم داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید می توانید منزل را ترک کنید و مهریه خود را مطالبه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فکر اساسی کنید در ضمن اموال خود را به وی منتقل نکنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا از طریق روانشناسان و مشاوران خانواده سعی نمایید ریشه این پرخاشگری را پیدا نمایید چه موثر واقع نشد آخرین گزینه می‌تواند پیگیری از طریق مراجع قضایی باشد.

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

شما نه تنها وظیفه ندارید ارثیه خود را در اختیار او بگذارید ، بلکه حقی به نام مهریه و نفقه هم بر گردن ایشان دارید بنابراین با مدیریت و حفاظت از حقوق بچه ها اول تلاش کنید کمترین آسیب به بچه ها وارد شود تا جایی که امکان دارد اولویت خود را بچه ها قرار دهید از مشاور خانواده هم کمک بگیرید