مشاوره حقوقی رایگان - در مورد آسیب دیدگی

سلام .. خسته نباشید. من در سال 94 در زمان سربازی سپاه به دستور فرمانده پادگان مشغول ساخت ساز شدیم و رزمایش هم همزمان میرفتیم که دچار آسیب شدم ولی در سال 95 شرح حادثه برای من صادر شد که و پس از اسیب دیدگی عضلانی از گردان رفتم جای دیگه که اونجا با وجود داشتن نامه شرح حادثه و نامه پزشکی بزور میبردنم رزمایش. کوهنوردی و ورزش صبگاهی بدلیل اینکه پادگان واکنش سریع بود چندبار با فرمانده بحثم شد که چرا با داشتن نامه شرح حادثه بزور میبرینم رزمایش کوهنوردی که پس از بحث کردن فرستادنم دکل قرارگاه شب روز با اسلحه پست میدادم. الان بعد چند سال گم کردن نامه ها و غیره رفتم دادسرا شکایت کردم که معرفیم کردن به پزشک قانونی اونم گفته که دیسک با تنگی نخاع کمر و اسپاسم گرفتگی عضلات گرفتی .. زنگ بهم زدن گفتن چرا رفتی شکایت کردی بیا تا معرفیت کنیم به کمیسیون پزشکی. که من گفتم باید کمر هم داخل صورت سانحه نوشته بشه و اینکه فرمانده پادگان گفته بود بنویسید ماموریت شما نوشتید کار ساختمانی و این دوتا رو بنویسید تا من بیام مدارک رو تحویل بدم. که فرمانده بازرسی پادگان گفت ما چیزی یادمون نمیاد که ما تو پادگان تورو بزور برده باشیم رزمایش فرستادت باشیم سر دکل پستی بعد گفتن درصد نمیدن به پاسدارها میدن به تو سرباز که 2سال خدمت کردی مفت نگو قرمصاغ گوشی رو قطع کردن .. الان دونفر از پاسدارها شاهدی دادن که بزور میردنم رزمایش و دکل .. و دونفر از سربازها که پیشم بودن هم شاهدی دادن که فرمانده پادگان گفته بود ماموریت بنویس .. شاهدی به صورت پیام هست و عکس از پیامها دارم ایا میتونم کار کنم .. نامه کتبی از حفاظت پادگان. هم دارم که نوشته نامه ها به صورت عمدی و بر اثر اهمال کاری گم شده

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام خوبه پزشکی قانونی را اخذکردید می توانید دیه بگیرید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام از طریق دادسرای محل وقوع حادثه علیه یگان خدمتی بعنوان شخصیت حقوقی وهمچنین فرمانده یگان وفرمانده واحد ومسئول مستقیم خود طرح شکایت نمائید وکار را از طریق دادسرای عمومی هم موضوع خسارات وارده به بدنتان وهم توهین وفحاشی را در قالب شکایت پیگیری نمائید وبا شهود هماهنگی لازم بر اظهار مطالب با رعایت صداقت وشرح حادثه وحقیقت را با درنظر گرفتن وحدت زمان مکان وکلام به اظافه مستندات محکمه پسند به نیجه مثمر الثمری خواهید رسیدانشاالله . موفق باشید