مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام. بنده پسرم و سال 80 بدنیا اومدم پدر من یک زمین خریده بودند و سال 82 فوت کردند. (هنوز هر دو پدربزرگ و مادربزرگم زنده بودند) سال 86 مادرم هم فوت کردند.( و سال 85 پدربزرگ مادریم فوت کرد و از بعد از فوت مادرم هر دو مادربزرگ و پدربزرگ پدریم فوت کردند) الان آیا این زمین به عمه و عمو و دایی و خاله هام میرسه؟ چقدر سهمشون میشه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بله.یک سوم ازسهم زمین به عمووعمه ویک ششم ازیک هشتم بهای زمین بقیمت زمان فوت پدر, به دایی خاله میرسد والباقی بشما که تک فرزند هستید میرسد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد