مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل با حکم جلب سیار

سلام حکم جلب سیار پسرم به خاطر چک صادر شده است و آمدن منزل خودم نبود رفتن خانه خاله اش وارد منزلش شدند و او را دستگیر کردند. آیا می توانند به آدرسی غیر از آدرس محکوم که درپرونده داده است بروند. ضمنا مامور لباس شخصی داشته است.

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام خیر حق ورود فقط به آدرس مشخص دارند میتوانید از مامور در دادسرای نظامی شکایت کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بستگی به مفاد حکم جلب دارد ، در جلب سیار منعی وجود ندارد