مشاوره حقوقی رایگان - حذف بیمه خود اختیاری و دریافت حقوق مرحوم پدرم

11 سال است از تامین اجتماعی حقوق میگیرم بیمه خود اختیاری الان 700 حقوق میگیرم ضمنا از شوهرم جدا شده و طلاق گرفته ام آیا میتوانم پرونده تامین اجتماعی رو خواهش کنم ببندن تا بتوانم از حقوق پدرم استفاده کنم مادرم هم از حقوق پدرم استفاده میکنن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتحقیقاتی که بیمه انجام میدهدواستعلاماتی که بعمل می آورد متوجه حقوق قبلی شما میگردد وبااعلام ملاءت شما,بشماتعلق نمیگیرد.برفرض تعلق,با وجودمادر,حدودیک سوم حقوق پدر بشما تعلق میگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت تحقق حقوق را با مادرتان نصف نصف خواهید گرفت