مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه صوری برای تمکین

با سلام
بنده و شوهرم بعد از ازدواج در شهر محل زندگی خودم در خانه پدر من زندگی میکردیم و خونه مشترک نداشتیم از تاریخ7/25سر موضوعی با همسرم بحث کردیم که من رو خونه پدرم گذاشت و به شهر خودش رفت و به من گفت برو طلاق بگیر بعد از اون من برای نفقه و ترک انفاق از ایشون شکایت کردم که فقط یه احضارنامه درتاریخ8/11برای تمکین برای بنده فرستاد که در جواب گفته بودم در صورت تهیه منزل تمکین میکنم که دیگر اقدامی نکرد بعد از اون برای تعیین نفقه درخواست کارشناس دادم که از برج 7 تا9 نفقه تعیین کرده و از اون به بعد هم ماهانه نفقه تعیین کرده شوهرم به نظر کارشناس اعتراض کرده و تازه 10/13شکایت برای الزام به تمکین کرده که تعیین شعبه شده برای رسیدگی و یک اجاره نامه صوری درست کرده که منزل پدرش که در شهر دیگه ای هست رو از4/20اجاره کرده و ادعا کرده محل زندگی ما اون جا بوده و بنده منزل رو ترک کردم
با توجه به این که اجاره نامه تازه نوشته شده و صوری هست میتونم اقدامی کنم؟
و اینکه تکلیف نفقه این چند ماه من چی میشه پرونده نفقه الان معلق میمونه تا جواب پرونده تمکین بیاد؟
یعنی اگه حکم الزام به تمکین به نفع همسرم بشود میتونه نفقه این چن ماه رو ندهد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی قرار گیرند.