مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه

خانمم رابطه نامشروع غیر زنا با کسی بر قرار کرده. شکایت کردم ازش. هنوز رسیدگی نکردند. مدرک و اسکرین شات هم دارم.
یه پسر 3 ساله دارم. برای حضانت طفل کی اقدام کنم. برای طلاق چطور؟
یعنی پرونده دیگه باز کنم یا لایحه رو همین پرونده بدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فعلاً این پرونده رو به عنوان رابطه نامشروع پیگیر نمایید تا به نتیجه برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای حضانت می‌توانید عدم صلاحیت همسر را در نگهداری فرزند ثابت کنید