مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

سلام ، کیف من را در تاریخ 6 اسفند یک کیف قاپ با موتور زد که حاوی یک گوشی ایفون6 بود، من به همراه همسرم بودم و بعد حادثه شکایت و اعلام‌ سرقت کردیم بعد یک هفته سارقی دستگیر شد و من به آگاهی رفتم و شناسایی کردم که همان سارق است و صورت جلسه شد و پرونده به دادگاه فرستاده شده، سارق سابقه کیفری هم داشته ولی در آگاهی میگفت کار من نبوده، ببخشید سوال من اینه که من هیچ مدرکی ندارم که به دادگاه ببرم که همین اقا گوشی منو دزدیده به غیر از همسرم که همراهم بوده و تو دوربین بانک هم چیزی مشخص نشده از سارق حالت سایه افتاده و چون با موتور فوری رد میش مشخصاتش معلوم نیست، میخواستم بدونم الان که من شاهدی برا دادگاه ندارم ایا اگر سارق اقرار نکنه من باید چیکار کنم ایا قاضی حرف منو قبول نمیکنه؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام همسرتان میتونن به عنوان شاهد درصورتیکه سارق را دیده اند.شهادت دهند