مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت بوسیله وکالتنامه محضری بطرفیت وارث

درود و احترام
بنده به واسطه ی وکالت نامه ی محضری از پدرخود‌‌( درقیدحیات) گرفتم(پدرموکل،بنده وکیل)مبنی برمراجعه به کلیه ی ادارات ومراجع قضائی وانتظامی ودادسراها ودادگستری
وشوراهای حل اختلاف وغیره... ومقامات ذیربط تحت هر اسم ورسم جهت اقامه ی هرگونه دعوای حقوقی وجزایی اعم از تقدیم دادخواست ودرخواست وشکواییه وغیره علیه هر شخص حقیقی یاحقوقی وغیره وتنظیم هرنوع سند عادی و رسمی .... حال با دردست داشتن این وکالتنامه که مختصری از آن توضیح گردید ، میتوان بطرفیت از یکی از وراث که با موکل بنده از یک مورث هستند ، تحت عنوان ، عدم همکاری انحصار وراثت وراث ، خلع ید ملک مشاع ، اجرت المثل ایام تصرف ملک مسکونی و تجاری ، تفکیک و افراز املاک مشاع و غیره اقامه دعوی نمود .
قبلا از شما سروران نهایت تشکر را دارم .
پاینده و خرم باشید ...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خود شما راسأ نمی‌توانید شکایت نمایید
ولی شما میتوانید وکیل دادگستری بگیرید و باید وکیل اقامه دعوا نماید