مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق توسط پدر

پدرم در باغی که ورثه ای هست بین خودش و عموهام هستن از من خواست باغ رو تبدیل به رستوران کنیم و با هم کار کنیم، من 6ماه آن جا کار کردم و ساختم، بعد از آماده شدن پدرم من رو بیرون کرد و نه حق و حقوقم رو داد و نه گذاشت اونجا کار کنم، الان اونجا بدون جواز داره کار میکند من چه کاری میتونم انجام بدم؟
وقتی رفتم اعتراض کردم من رو مورد ضرب و شتم قرار داد و سر و دستم آسیب دید و به من تهمت دزدی زد. چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هم در اداره کار دادخواست دهید هم شکایت ضرب و جرح و توهین و افترا
البته باشاهد و گزارش مامور اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید این موضوع خود را از طریق اداره کار محل اشتغال خود پیگیری نمایید در خصوص جرایم کیفری می‌بایست از طریق دادگاه اقدام شود