مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام شناسنامم منع خدمات شده بابت تردید هوویت پدر ثبت احوال شناسنامه منا منع خدمات کرده کارت یارانم سوخت رفتم بگیرمش گفتن ثبت احوال پاسخ نمیده بنده باید چکار کنم کارای ثبت احوالم دوسه سال طول میکشه راهنمای کنید مرسی ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.خواسته نیاز به توضیحات بیشتر اعم از دعاوی مطروحه و چه قضایایی رخ داده است.

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام ابتدا از ثبت احوال پیگیری کنید ببینید وضعیت پرونده پدرتون توچه شرایطیه اگر دیدید درست پاسخگو نیستن از دادگاه اقدام کنید ودادخواست بدید اینطوری ثبت احوال مجبور میشه زودتر جوابگو باشه.