مشاوره حقوقی رایگان - عدم‌ تمکین

سلام من عدم تمکین زدم برا خانمم اما رای نیاوردم و خانمم درخواست نفقه کرده و نفقه برام بریدن.در صورتی که 3 سال من تمام مخارجشو متحمل شدم چطور میتونم ثابت کنم ..؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید یک لایحه حاوی مدارک و دلایل و استدلال های پرداخت برای دادگاه بنویسید و در عین حال دقت داشته باشید که یکی از موثر ترین راه های مسایل خانواده مذاکره هست چه در مورد بازگشت به زندگی چه در مورد طلاق. به روش مذاکره بیشتر تکیه نمایید تا دادگاه.