مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت مالی

من محکوم به پرداخت یک فقره چک 300 میلیون تومانی از برج ده سال 94 شده همراه با تاخیر و تادیه اعسار هم در تجدید نظر رد شده دیگه حکم اجرائیه من می اید قادر به پرداخت هم نیستم هیچ چیزی هم هم به نامم نیست دادگاه من را تاجر شناخته ایا میتوانم اعلام ورشکستگی کنم ایا زمان دارم مدارک چی می خواهد

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .در صورت تاحر بودن باید دادخواست ورشکستگی تقدیم نمایید.و نیاز به مواردی از جمله لیست کلیه اموال و کلیه مطالبات و بدهی و تاریخ توقف و غیره دارد که نیاز به مشاوره حضوری میباشد.در صورت امکان تماس بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید اعلام ورشکستگی نمایید و مراحل تصفیه اموال برای شما انجام شود............... شما باید به دادگاه دادخواست ورشکستگی بدهید