مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شرف

با سلام و وقت بخیر
من 22 بهمن با یه اقایی رسمی نامزد کردم و به خاطر اینکه شناخت کافی نداشتم به توافق رسیدیم که مدتی نامزد بمونیم
بعد از نامزدی دو سه روز گوشیش خاموش بود تا از طرف مادرم شام مهمان شد
بارها شده بود باهم دعوا داشته باشیم و بارها کتک خوردم ازش تا اخرین بار که لگد خوردم و پام هنوز کبوده
این اقا چندین بار از من خواستن به جای خرید جهیزیه از خانواده پول طلب کنم و بعدا خودمون کم کم خرید کنیم و من قبول نکردم
چندین بار گفت وام های مختلف بگیرم که چون اخر سال بود نمیشد
از زمان اشنایی تا اخرین بار روزی صد بار قهر میکرد و منو ول میکرد میرفت به بهانه های مختلف
و همیشه هم به من شک داشت و در اخر منو محکوم به هرزه بودن و هزارتا چیز دیگه کرد
تعادل روحی نداشت و همه ش دوست داشت دعوا کنه
و ماریجوانا مصرف میکرد و یه قرصی که نمیدونم چی بود
در حال حاضر میخوام ادعای شرف کنم
ایشون شماره های تو گوشی منو برداشته و به همکارم و پسر عموی پدرم که شاهد نامزدی هم بودن و پسر عمه خودم پیام دادن و ادعا کردن که ما ازش پول خوردیم و تیغش زدیم
در حالیکه از اذر ماه تا اسفند کارت عابر خودم دستش بوده و حتی ایشون خرج سلمونی رفتن خودش رو هم نداشته
ایشون چون کسیو نداره ابرو براش مهم نیست الان در حال حاضر نمیدونم به کی دیگه پیام داده ولی به خودمو مادرم پیام های فحاشی فرستاده و تهدید شفاهی کرده
از انجایی که این ادم تعادل نداره و مواد مصرف میکنه لطفا بفرمایید چطوری میتونم اقدام کنم
ضمنا دفترچه برای بله برون و نامزدی پر کردیم که چند بار میخواست نابودش کنه که جلوشو گرفتم و الان دستمه
لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر توهین و فحاشی و افترا به شما زده از این بابت حق قانونی دارید که از او شکایت‌کنید و در خصوص نامزدی نیز چون الزام آور نیست و عقد محسوب نمی شود و فقط و صرفا وعده ازدواج است طرفین هرگاه از ادامه نامزدی و یا عقد کردن منصرف شوند منع قانونی ندارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد