مشاوره حقوقی رایگان - قرض

یکی از آشنای ما تجارت ماشین می کرد موفق بود از سال 97 با یک گروه شریک شده بود حالا الان یک میلیارد بدهی آورده و ازش هر چی می پرسیم میگه ضرر کردم و هیچی نمیگه آیا نمیشه و هیچ راهی وجود نداره چند ماه ازشون وقت گرفت یا یک کاری کرد طرف کارمنده و ابرو دارم هست نمیشه به نظرتان کاری کرد ؟ ولی همه می گویند از 97 به بعد اینطوری شده و یکی از دوستانش کلی بدهی آورده بود و یکهویی صاف شد ولی از مردم می پرسیم میگه نه اون آدم خوبیه این بده من طرف رو میشناسم به فکر خدا هست و همش نماز می خونه الان خیلی گیج شده شما رو به خدا یه راهنمایی بکنید. ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.موضوع باید مطالعه و بررسی شود و دلیل اقدامات ان را احراز نمود.

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
به عقیده بنده با این چند خط اطلاعات ناقص نمیشود راهنمایی کرد و پیشنهاد میکنم حتما با وکیل حضوری مشورت کنید و اگر تمایل دارید با بنده تماس بگیرید و قرار ملاقاتی داشته باشید و قبل از آن پیامک بدین و خودتون رو معرفی بفرمائید.