مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بازنشستگی پدر

با سلام بنده اقایی 65 ساله هستم حدود 20 سال پیش پدرم فوت شدن بنده مشکل بینایی دارم و از پزشک قانونی نامه دارم و در اصل معلول حساب میشوم ایا حقوق بازنشستگی پدرم را میتوانم دریافت کنم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما باید رای احرازمعلولیت ازکارافتاده نیازمند توسط دادگاه برای شما صادر وقطعی شود وسپس بااین رای,دادخواست الزام به پذیرش و پرداخت مستمری راتقدیم دیوان عدالت اداری تقدیم نمایید.بارای دیوان,سازمان بازنشستگی ملزم به پرداخت مستمری می گردد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد