مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ارتش

سلام ببخشید بنده از دانشگاه افسری انصراف دادم و خودم بیرون اومدم حال قصد دارم در مقطع درجه داری نزاجا با توجه به شرایط اختصاصی و عمومی استخدام که خوندم مجددا وارد ارتش شم ایا با انصراف از ارتش میتونم دوباره وارد شم یا خیر لطفا جواب بدید باتشکر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
چنانچه انصراف همانطور که خودتون گفتید از ناحیه شما باشه هیچ منعی وجود نداره و میتوانید دوباره درخواست بدهید ولیکن برای اطرافتان باید توجیه مناسبی تهییه و ارائه نمایید مثل مشکلات اقتصادی و مالی برای ادامه تحصیل