مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری و بیمه نکردن کارفرما

با سلام و وقت بخیر
اینجانب حدود 13سال و اندی سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و حدود 6ماه پیش در یک شرکت به عنوان کارگر روزمزد و راننده مشغول به کار شدم. در این مدت هرچی به کارفرما گفتم اینجانب را بیمه کند از انجام دادن آن تفره و حتی قرارداد کتبی هم با اینجانب نبست. از آنجایی که هر روز برای امور محوله کاری بالغ بر 60. 70 کیلومتر از محل کار باید میرفتم و برمیگشتم که حدود 150کیلومتر در روز در رفت و آمد بودم و هر روزی هم که تعطیل رسمی و یا برف و ..... میامد و تعطیل عمومی میشد به اینجانب حقوق روزانه پرداخت نمیکرد و با تمام این شرایط فوق و معضل ویروس کرونا در پایان سال هیچگونه عیدی نداد و در حال حاضر هم دیگه مشخص نیست برنامه کاری اینجانب به چه صورت میباشد. حال با توجه به سوابق بیمه ای اینجانب چه راهکاری برای دریافت حق و حقوق خودم بابت 6ماه کارکرد دارم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
به اداره کار محل کار خود مراجعه نمایید و فرم شکایت مخصوص را تکمیل نمایید و کلیه درخواستهای خود شامل بیمه حقوق و عیدی و سایر مسائل را درخواست نمایید .