مشاوره حقوقی رایگان - شخصی ساکن طبقه چهارم ساختمان 8 واحدی بوده که اوایل سال 98 دیوار واحد مسکونیش بر اثر بارندگی شدید

شخصی ساکن طبقه چهارم ساختمان 8 واحدی بوده که اوایل سال 98 دیوار واحد مسکونیش بر اثر بارندگی شدید با توجه به تخریب دیوار واحد مسکونی ایشان، انجام هزینه ای همچون ایزوگام نمودن بر عهده مالک ان واحد می باشد یا مربوط به سایر ساکنین ساختمان نیز می شود?

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پشت بام ـ راه پله ـ حیاط جز مشاعات بوده و کلیه هزینه ها را باید کلیه مالکین پرداخت کنند