مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید اینترنتی

سلام بنده 12 روز پیش از طریق گوگل سایت فروش مجاز زغال سنگ که به نظر معتبر می آمد پیدا کردم و از آن جا مقداری زغال سنگ خریدم به ارزش27 میلیون و 17 میلیون هم بابت حمل و نقل به استان دیگری دادم حال این آقا نه محصول سفارشی را به دستم رساند نه پولم را استرداد کرد الان 10 روز است که فقط من را آزار روحی میدهد که پول را تا یک‌ ساعت دیگر پس میدهد امروز در کمال وقاحت گفت : شما کی هستید؟ اصلا نمیشناسم و‌ من را بلاک کرد مدارک لازم وجود دارد که بنده به ایشان 44 میلیون پول واریز کردم آیا میتوانم از طریق دفاتر قضایی شکایت کنم یا باید مستقیم به پلیس فتا بروم؟؟

پاسخ ها :

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام باید به دفتارخدمات قضایی مراجعه بفرمایید و شکواییه تنظیم بفرمایید که طبق روال اداری به پلیس فتا ارجاع داده میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله شما می‌توانید شکایت کنید ابتدا به بانک مراجعه نمایید گواهی پرداخت خود را دریافت کنید سپس از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید