مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو در صورت فوت صاحب سند

سلام بنده از داماد خودمون ماشین خاور خریدم متاسفانه بعداز یک هفته فوت کرده بعد از شش ماه رفتم دنبال سند وپلاک خانوادش آمدن کارهای قانونی رو انجام دادن شورای حل اختلاف شش ماه از من فرصت خواسته تا کارهای انتقال سندوپلاک انجام بشود حالا شش ماه تموم شده قاضی رای شورا رو قبول نکرده میگه صغیر دارد دو تا باید من تصمیم بگیرم بعد میگه چرا پول رونقدی پرداخت کردی در ضمن 690میلیون دادم فقط 30ملیون برای زدن سند به او چک دادم که اون رو هنوز ندادم. ممنون کمکم کنید که چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند و الزام به فک ولاک بطرفیت وراث

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شما می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی به طرفیت وراث دادخواست اثبات بی و سپس الزام به تنظیم سند رسمی بدهید