مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و سوء استفاده از سفید امضا

با عرض سلام در فروشگاهی کار میکردم روز مزد از خودم چک میدادم بابت خرید مغازه دو فقره از چک من را برادر صاحب مغازه پولش را به حساب مشتری داده و بر علیه من شکایت کرده و بابت کار در مغازه از بنده یک کاغذ سفید امضا و اثر انگشت گرفته بود که میخواست در آن قرارداد بنویسد ولی در ان طلب وجه از بنده کرده، شکایت کردم ولی ایشان تبرئه شدن من باید چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اولا به رای صادره در مهلت مقرر اعتراض کنید و ثانیا حتما وکیل دادگستری اختیار بفرمائید و با وکیل مشورت کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد