مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

عرض سلام و ادب خانواده مادربزرگ من با همدیگه سر مال و اموال مشکل داشتن دو عمه من رفتن خونه مادربزرگم وسایل خونرو ریختوپاش کردن و بهش فحش و ناسزا گفتن و نون سفره رو با ظرفش زدن تو سرش و به زور خودشون شماره منو با تلفن مادربزرگم گرفتن و با حضور ما شروع به فحاشی کردن و به زور ما از خونه خارج شدن داخل کوچه به زور نتونستیم راهیشون کنیم درگیر شدیم دادو بیداد راه انداختن همسایه ها ریختن بیرون و چنتا سیلی از من خوردن که تا موقع رفتنشون منجر به زخم نشده بود همسایه ها هم دیدن، درحالیکه با صورت زخمی شکایت کردن و پزشک قانونی 6 بند زخم صورت براشون نوشته درحالیکه دو سیلی خورن تا موقع رفتن جراحت نداشتن ماهم در مقابل شکایت کردیم که وارد خونه مادربزرگم شدنو شروع به زد و خورد و فحاشی کردن میخواستم بدونم حکم دادگاه ما و اونا چی هستش

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
اظهار نظر قطعی دراین زمینه به صورت قطعی ممکن نمی باشد.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

هر دو طرف منازعه مجازات خواهید شد و به پرداخت دیه و خسارات یکدیگر محکوم می شوید
بدوا پرونده برای سازش به کلانتری و احتمالاً پس از آن نیز به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد، در صورت عدم سازش پرونده در دادسرا مطرح و پس از آن به دادگاه کیفری دو خواهد رفت
پیشنهاد می کنم با مداخله یک بزرگتر موضوع را حل و فصل کنید