مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع

سلام من یک آپارتمان در طبقه همکف خریدم کلا 3 واحدیم.طبقه 2 بالکن داره.طبقه 1 یه راه پله زده از پشت خونه که از حیاط خلوت پشت استفاده کنه که مشاع هست و این راه پله دقیقا چسبیده به پنجره اشپزخونه یعنی اگه پنجره باز باشه موقع رد شدن کاملا داخل دید داره و دقیقا از جلوی ظرف شوییمون رد میشن . واحد من 2تا پنجره داره که هر دوتا توی حیاط خلوت باز میشه و ما دسترسی به حیاط نداریم حتی میتونه پشت پنجره اتاق خابمونم بیاد حتی یه سگ گرگی داره که میاد تو حیاط ادرار و مدفوع میکنه و ما داریم خیلی سختی میکشیم. میخواستم ببینم میتونم ازش شکایت کنم که هم پله اش خراب بشه و هم چون اشراف به پنجره اطاق خوابم داره حیاطی که مشاع است در اختیار من قرار بگیره؟ اگه میشه به کجا باید شکایت کنم. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید شکایت کنید نامبرده حق اینکار را نداشته است

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

بله هم از طریق شهرداری هم در دادسرا بابت مزاحمت و سوء استفاده از فضای مشاع شکایت کتید