مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری وراث متوفی

سلام پدر اینجانب بازنشسته بودند و بعد از فوت ایشون حقوق مستمری به صورت نصف نصف به مادرم و مادربزرگم پرداخت میشد الان مادربزرگم هم فوت کردند آیا برای بازگشت نصف دیگر حقوق به مادرم باید کاری انجام بدیم یا به صورت اتوماتیک برقرار خواهد شد ؟
درصورت لازم بودن ارائه گواهی فوت و سایر مدارک اگر وراث ایشون از دادن مدارک خودداری کنند چکار میشه کرد؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با مراجعه به شورای حل اختلاف گواهی انحصار وراثت دریافت کنید و گواهی فوت از ثبت احوال توسط شورا درخواست میشود .

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

به نظر باید مدارکی ازجمله گواهی فوت ارایه شود که با مراجعه به اداره ثبت احوال محل و پرداخت مبلغ گواهی گواهی فوت صادر خواهد شد