مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید .. من همسرم ماشین شخصی بنده که یه سمند مدل 85 هست رو توقیف کرده ... و از کل دنیا همین ماشینو دارم و مال دیگه ای از خودم ندارم ... میخواستم سوال کنم خدمتتون آیا همسر بنده میتونه ماشین بنده رو بابت مهریه بگیره یا خیر .... من حتا از دهیار و شورا مهر و امضا گرفتم که بنده با ماشین کار میکنم و به اجراییات ثبت بردم جایی که همسرم از اجراییات ثبت ماشین منو توقیف کرده ... اجراییات ثبت مدارکی که بردمو قبول کردن و ماشین منو جز مستثنیات دین قرار دادن ولی همسرم اعتراض کرده و پرونده من رفت برای اجراییات ثبت کل استان مازندران ... میخواستم سوال کنم خدمتتون آیا امکان داره که رای عوض بشه یا خیر .... ممنون و سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر مال دیگری ندارید امکان توقیف خودرو شما وجود ندارد........... اعتراض به رای حق هر کسی است اما دلیلی ندارد که با اعتراض رای اول تغییر نماید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دلایل تان مبنی بر وسیله کار و امرار معاش بودن خودرو قوی باشد. مانند گواهی آژانس و ...