مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق و گرفتن حضانت فرزند و استرداد جهیزیه

با سلام. همسر من شیشه و متادون رو با هم استفاده می کند. از نظر ظاهری بسیار مشخص می باشد خصوصا وقتی که مصرف نکرده باشد. من یک پسر 7ساله دارم و یک بچه را هم تازگی سقط کردم به دلیل فهمیدن اعتیاد همسرم به شیشه که ایشان هنوز نمی دانند. حدودا 2 ماهه خانه پدرم هستم. ایشان هنوز میگویند معتاد نیستند و حاضر به رفتن کمپ هم نیستند. یکبار هم یکسال پیش به زور رفتند که کمپ غیر قانونی بود. فقط هم یک ماشین دارند که قولنامه بنام خودش و سند بنام برادرش است. 2ساله بیکاره و تمامی اجاره و خرج منزل با من بوده. خانواده اش در جریانند ولی نمی دانم شهادت میدهند یا نه. سوال اینکه آیا میتوانم طلاق بگیرم و حضانت فرزندم را بگیرم و اسباب منزلم را برگردانم. و ایا ایشان برای سقط جنین 5 ماهه ام میتوانند از من شکایت کنند؟ بیشتر وسایل منزل را هم خودم در این مدت خریده ام. ولی حرف ایشان این است که اگر توانستی ثابت کنی برو طلاق بگیر.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اعتیاد در صورتی که طبق ماده 1131 قانون مدنی به اساس خانواده خللی وارد نماید و پس از ترک و تعهد دادن مجددا به اعتیاد روی بیاورد از مصادیق عسروحرج برای طلاق گرفتن شما است که سختیهای اثبات را به همراه دارد.بابت سقط جنین نیز میتواند از شما شکایت کند و نفقه و مهریه خود را نیز میتوانید مطالبه کنید و در صورت امکان وکیل بگیرید.