مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای الزام به تمکین

سلام خسته نباشید. لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم چون من شکایت الزام به تمکین ثبت کردم مادر خانوم ناراحت شده که شکایت کردم با لج این گفت دخترم رو پاشو تو اون خونه نمیزاره دیگه این رو به قاضی بگم آیا؟
به خاطر همون تمکین نمیکنه زوجه من چه بگم به قاضی چون زوجه دروغ گفته من زوج هسم به خانومم الزام به تمکین دادم رای به نفع من شد زوجه عتراض کرده باسلام
احتراماً به استحضار مي رساند : اینجانب خانوم.الف نسبت به دادنامه شماره......... مورخ 24/8/1402 در پرونده کلاسه بایگاني صادره از
شعبه 1 دادگاه خانواده گنبد که در تاریخ 24/8/1402 ابلاغغ شده است در فرجه مقرر قانوني معترض و تقاضای نقض دادنامه را دارم.
تجدید نظر خوانده محترم اعتیاد شدید به مواد مخدر صنعتي دارد که هیچگونه تعادل روحي و رواني ندارد و حتي در چندین مرتبه با چاقو تهدید به قتل اینجانب و فرزند
خردسالم نموده که هیچ امنیت جاني بنده و فرزندانم نزد نامبرده نداریم و علاوه بر آن نیز هیچگونه نفقه ای از سوی تجدید نظر خوانده برای بنده و فرزندانم پرداخت نشده
که بابت نفقه شکایت نمودم که علي رغم این که رای نفقه صادر شده ولي اقدامي در جهت پرداخت نفقه نمينماید و علاوه بر آن نیز طي 6 سال زندگي مشترکي که داشتیم
ایشان تنها فقط حدود 4 ماه کار کرده اند و خرج و مخارج کامل بنده و فرزندانم توسط پدرم تهیه ميگردد که در خصوص مراتب فوق شاهدین موجود ميباشند و حتي
بستگان تجدید نظرخوانده نیز ميتوانند در این خصوص شهادت نمایند لذا با توجه به این که نامبرده هیچ گونه تعادل روحي و رواني ندارد و اعتیاد به مواد مخدر صنعتي داشته
و هیچگونه نفقه پرداخت نکرده که تقاضای رسیدگي عادلانه و نقض دادنامه مورد استدعاست .
حتي الزم به ذکر است که تجدید نظرخوانده جهت عدم تعادل روحي فرزند خودش را متعلق به خودش ندانسته که این موضوع باعث گردید که خودکشي نمایم که مدارک
پزشك به پیوست ميباشد .
باتشکر و تجدید احترام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما فقط متن فرستاده‌ای سوال شما نامفهوم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد از قسمت وکیل میخواهم سایت اقدام شود