مشاوره حقوقی رایگان - تعطیلی کرونا

آیا تعطیلی های ادارات استان گلستان شامل دادگاهها نیز میشود؟
در پرونده حقوقی شهرستان کلاله برای روز دهم فروردین وقت رسیدگی تعیین شده‌. تلفنی از 110 پرسیدم که دادگاهها دایر هستند یا خیر؟ جواب دادند که فقط قاضی کشیک در دادگاه حضور دارد.
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که تکلیف ابلاغیه های وقت دادرسی چیست؟ و آیا در صورت تشکیل نشدن جلسه دادگاه امکان تقدیم لایحه هست یا خیر؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.خیرو دادگاهها دایر هستند و در برخی شعبات ممکن است وقت رسیدگی را تجدید کنند وامکان تقدیم لایحه هم هست.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص روند پرونده خودتون را بررسی کنید
پیروز باشید