مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من راننده تاکسی هستم و موقعه رسوندن مسافر به مقصد یه ماشین پراید خواست خیابان اصلی ببرد با من برخورد کرد و ماشین بر روی جدول به درخت برخورد کرد کروکی افسر راهنمایی 100درصد مقصر زد پراید. هردو ماشین بعلت مسدوم شدم مسافر من به پارکینگ رفتن حالا جواب کروکی مقصر پراید زده من میتونم ماشینم ترخیص کنم؟؟

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام بله درخواست بدین به قاضی ترخیص میکنه اگ پرونده هنوز دادسرا نرفته درخواست را بدین کلانتری اونا با بازپرس و دادیار هماهنگ میکنن